Steelwratjes

Steelwratjes, ook wel bekend als fibromen

Wat zijn Steelwratjes

Steelwratjes (fibromen) zijn huiduitstulpingen die eruit zien als een bobbeltje of steeltje. Ze worden ook wel skin tags genoemd. Steelwratjes komen vaak voor op plaatsen met huidplooien, zoals de nek, oksels, liezen en onder de borsten. Steelwratjes zijn over het algemeen goedaardig en niet pijnlijk, maar veel van onze klanten verkiezen verwijdering voor esthetische doeleinden. Onze professionele verwijderingsmethode biedt een veilige en effectieve oplossing om van deze huiduitstulpingen af te komen.

Voordelen van professionele verwijdering

Het professioneel verwijderen van steelwratjes heeft verschillende voordelen ten opzichte van zelfstandige methoden. Onze gekwalificeerde huidprofessionals kunnen de steelwratjes op een nauwkeurige manier behandelen, waardoor littekens en infecties worden geminimaliseerd. Bovendien wordt de procedure snel en vrijwel pijnloos door ons worden uitgevoerd.

Professionele verwijderingstechniek

De techniek die wij gebruiken voor het verwijderen van steelwratjes is Coagulatie. Ons Coagulatie apparaat werkt op basis van thermo-coagulatie en is hét apparaat voor het verwijderen van steelwratjes, bloedblaasjes, spider naevi, rode puntjes en pigmentvlekken bij onze klanten.

Maak een afspraak voor een consultatie

Als u overweegt om van uw steelwratjes af te komen, nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een consultatie met onze ervaren huidprofessionals. Tijdens het consult beoordelen we uw huid en bespreken wij de mogelijkheden. Neem vandaag nog de eerste stap naar een gladdere huid en vertrouw op onze expertise in het professioneel verwijderen van steelwratjes.