HARSEN/WAXEN
Met harsen/waxen wordt de haar met wortel en al uit de huid getrokken. Bij regelmatig harsen worden de haartjes die terugkomen dunner en lichter, bovendien komen er steeds minder haartjes terug.

BODY SUGARING
Body Sugar is puur natuurlijk en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Het droogt niet in. Bovendien is het materiaal desinfecterend. Het verwijderen is huidvriendelijk, bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Dat betekent dat de haarfollikel, na regelmatig ontharen, na verloop van tijd gaat krimpen. Body Sugar maakt de huid zeer zacht en zijdeachtig, de methode is geschikt voor alle huidtypen. Je kunt het overal voor gebruiken: op benen, billen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht en bij iedereen, ook bij mensen met psoriasis en suikerziekte. Het materiaal koelt niet af, is niet heet, zoals dat bij hars wel het geval is en het is niet synthetisch.

ELECTRISCH ONTHAREN
Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Onze schoonheidsspecialist bepaalt aan de hand van uw overbeharing welke methode voor u het meest geschikt is.
Electrisch ontharen is niet pijnloos. Wel kan de stroomsterkte aangepast worden, zodat het voor iedereen goed te ondergaan is.

IPL permanent ontharen
Tijdens de behandeling absorbeert haarpigment het specifieke licht van het apparaat, waardoor de haartjes verhit worden. Hierbij wordt het haarzakje vernietigd. Per flits worden zelfs tientallen haarzakjes tegelijk vernietigd. Doordat de vernietiging heel gericht plaatsvindt, blijft het omliggende weefsel onbeschadigd.

IPL couperose behandeling
Sunfit Beauty Care gaat couperose effectief tegen met de IPL Eco-Lite technologie. Deze technologie is uitermate geschikt voor de behandeling van ontsierende kleine adertjes en rode vlekken in het gezicht en op de hals en/of benen.