Je handen en voeten zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam, vooral je nagels trekken de aandacht.

De nagellak van OPI wordt door tal van celebs op handen gedragen. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een kleur die hierbij past. Ook de kwaliteit voldoet aan de hoge eisen die – zeker filmsterren – stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’. Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste modetrends. Alle OPI nagellakken (15ml, € 13,95 per stuk) zijn vrij van tolueen, DBP of formaldehyde en bevatten allemaal het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken!

Nieuw! OPI Gel-Color
GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! In dit nieuwe GelColor systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI geavanceerde geltechniek met ultrasnelle LED technologie, waardoor je bliksemsnel resultaat hebt met OPI’s bestseller nagellakkleuren.

De GelColors worden in een ultrasnelle behandeling aangebracht door onze beauty professional en bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare, optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur minstens 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor by OPI is dus niet alleen ideaal voor je handen, maar kan ook op je teennagels worden aangebracht voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Zo zorg je ervoor dat je nagels tip-top in orde zijn:

Vijl nagels altijd met een goede, niet te grove vijl. Vijl de zijkanten van de nagel niet te ver weg, anders kunnen ze inscheuren. Je kunt ze ook beter niet knippen, daarvan gaan ze splijten. Nagelriemolie herstelt en verzorgt de nagels en nagelriemen. Masseer je nagelriemen dagelijks om ze zacht en soepel te houden, dit kan ook heel goed bij je teennagels.