Phibrows_Microblading_Sunfit_Beauty_Care_1500x237

Microblading

Vorm Perfecte Natuurlijke Wenkbrauwen
Phibrows_Microblading_Resultaat_Sunfit_Beauty_Care_1500x237

Microblading

Microblading is een semi-permanente cosmetische tatoeagetechniek die wordt gebruikt om de wenkbrauwen te verbeteren en vorm te geven. Hierbij gebruiken wij een handgereedschap met fijne naalden om kleine, precieze incisies in de bovenste lagen van de huid te maken. Vervolgens worden deze incisies gevuld met pigmenten die lijken op de verschijning van natuurlijke wenkbrauwhaartjes.

Het proces is nauwkeurig en vereist een bekwame technicus die de vorm en stijl van de wenkbrauwen zorgvuldig ontwerpt op basis van de gezichtskenmerken en voorkeuren van de klant. Het doel van microblading is om een natuurlijk ogende verbetering van de wenkbrauwen te creëren die een langere periode meegaat, meestal ongeveer één tot drie jaar, afhankelijk van individuele factoren en nazorg.

Voordat je begint

Voordat je bij Sunfit Beauty Care begint met een microblading behandeling, is er een intake en goedkeuringsproces om ervoor te zorgen dat de behandeling geschikt is voor jou en je verwachtingen. Hier is wat je kunt verwachten:

 1. Intakegesprek:
  Tijdens het intakegesprek zal onze microblading professional met jou praten over je doelen, verwachtingen en eventuele vragen of zorgen die je hebt. Wij zullen ook vragen stellen over je medische geschiedenis, huidgevoeligheden en eventuele eerdere cosmetische procedures.

 2. Ontwerp en Vorm:
  Onze microblading technicus zal de vorm van je wenkbrauwen nauwkeurig bepalen en deze afstemmen op je gezichtskenmerken en persoonlijke voorkeur. Dit is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat aan je verwachtingen voldoet.

 3. Kleurkeuze:
  Samen met onze microblading technicus kies je de juiste kleur pigment die past bij je natuurlijke haarkleur en huidtint. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een harmonieuze overgang tussen je eigen wenkbrauwharen en de microblading pigmenten.

 4. Medische Geschiedenis:
  Het is belangrijk om eventuele medische aandoeningen, allergieën of medicijnen die je gebruikt te bespreken. Dit helpt onze technicus om mogelijke risico's te beoordelen en ervoor te zorgen dat je een geschikte kandidaat bent voor de behandeling.

 5. Nazorginstructies:
  Je krijgt gedetailleerde nazorginstructies om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt en de genezingsperiode soepel verloopt. Deze instructies omvatten zaken zoals het vermijden van water, zonblootstelling en andere mogelijke irriterende stoffen.

 6. Toestemmingsformulier:
  Je wordt gevraagd om een toestemmingsformulier te ondertekenen waarin je akkoord gaat met de behandeling, op de hoogte bent van mogelijke risico's en instemt met de nazorginstructies.

 7. Goedkeuring:
  Nadat alle aspecten zijn besproken en al je vragen zijn beantwoord, zal onze microblading technicus beoordelen of je een geschikte kandidaat bent voor de microblading behandeling. Als alles in orde is, kun je een afspraak plannen voor de daadwerkelijke procedure.

Het intake- en goedkeuringsproces is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je goed geïnformeerd en comfortabel bent voordat je begint met microblading. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het uiteindelijke resultaat en dat je een positieve ervaring hebt tijdens en na de behandeling.

Phibrows_Microblading_Steps_Sunfit_Beauty_Care