Sunfit_Beauty_Care_Medik8_Peeling_Large
Sunfit_Beauty_Care_Medik8
CSA Filosofie
vitamin C plus sunscreen by day, vitamin A by night
That's it
Sunfit_Beauty_Care_Medi8_CSA
Sunfit_Beauty_Care_Medik8_CSA
De ultieme missie van Medik8 is om te helpen een Beautiful Skin for Life te bereiken. De aanpak voor anti-aging huidverbetering, is ingekapseld in de eenvoudige CSA-filosofie. Bij Medik8 geloven ze dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A 's nachts. Als je je huid verzorgt en dit eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.

Vitamine C

Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt een belangrijke antioxidantbescherming, stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en helderdere huid. Breng 's ochtends vitamine C aan voor een bescherming gedurende de hele dag tegen omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken.

Zonbescherming

Naar schatting wordt 80% van de huidveroudering veroorzaakt door de zon. Helaas, huidschade veroorzaakt door de zon komt niet alleen voor als het zonnig is. Als het licht is, betekent dit dat de zonnestralen je nog kunnen bereiken. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds ongeveer 50% UV-straling die je huid bereikt. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is fundamenteel voor een jeugdige huidskleur. Medik8 heeft een reeks mooi lichte maar krachtige zonbeschermers die de huid beschermen en voeden. Maak je geen zorgen, onze high-tech Medik8-zonnebrandmiddelen voelen niet plakkerig en vettig aan zoals op het strand.

Vitamine A

Als de experts in vitamine A (ook bekend als retinol), heeft Medik8 een breed scala aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl u slaapt. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het heeft tal van voordelen voor de huid, waaronder het versnellen van cellulaire vernieuwing en het verminderen van talgproductie. Het is cruciaal dat vitamine A wordt gestabiliseerd en een gecontroleerde afgifte heeft om maximale potentie te garanderen met minimale irritatie.