DERMAROLLER™

De Home Dermaroller™ is een innovatieve oplossing die dode huidcellen doet smelten voor de zon, dit door een tot 200 keer hogere infiltratie van uw verzorgingsproducten. Bovendien stimuleert het de collageenproductie, wat ervoor zorgt dat u op korte termijn minder kleine rimpels, kleinere poriën én een gezondere uitstraling krijgt.

De Dermaroller™ C8, een succesvolle huidverjonger

Dermaroller S.a.r.l. is een producent voor Medische Apparaten volgens GMP – Europese Richtlijn 93/42 met een productiefaciliteit in Duitsland en draagt het certificaat ISO-13485. In 1999 hebben ze de Dermaroller™ uitgevonden en vervolgens in 2000 geoctrooieerd. Als één van de succesvolste concepten in huidverbetering in de afgelopen jaren, werd de Dermaroller™ vaak gekopieerd, maar geen van hen heeft ooit dezelfde uitstekende kwaliteit bereikt.

De enorm fijne 162 micronaalden van het model C8 zijn 0,20 mm lang. Deze lengte penetreert net de epidermis. Aangezien de naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuw in de dermis te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. U zult ten hoogste een kietelend gevoel ervaren. Er werden nooit neveneffecten gemeld.

Enkele belangrijk te weten opmerkingen

De oorzaak voor geïsoleerde huidaandoeningen en ontsteking zoals acné zijn vaak geblokkeerde kanalen van de talg- en zweetklieren door oude en kleverige schalen van het stratum corneum. De fijne naaldpunten zullen deze “blokkeerders” mechanisch verwijderen. Naarmate de klierkanalen open blijven, vermindert de grootte van de poriën.

Vele vrouwen zullen acné hebben die verwant is met de maandelijkse cyclus. De oorzaak is een transitioneel hormonaal toename van keratinelagen in kanaaltjes van de talgklieren die vrije talgstroming blokkeert. Door ongeveer 3 tot 5 maal per week de Home Care Dermaroller™ te gebruiken, zal de overgangsacne verdwijnen.

Hoe meer huid veroudert, hoe meer de huidvernieuwingscyclus verlengd zal zijn. De bovenste schalen beginnen uit te drogen – ze lijken op een grijze laag. De naalden van de Dermaroller™ zullen de grijze schalen verwijderen.