Cupping Massage

Ontdek de voordelen van Cupping massage

Wat is Cupping massage

Onze Cupping behandelingen hebben een geweldige ontspannende en helende werking. Cupping massage valt te vergelijken met een bindweefselmassage.

Bij Cupping massage gebruiken wij siliconen kopjes op de huid die vacuüm worden gezogen om een zuigkracht te creëren. Deze zuigkracht helpt om de doorbloeding te verbeteren, spanning in de spieren te verminderen en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Voordelen Cupping massage bij Cellulite

Cellulite is een veelvoorkomend probleem waar veel van onze klanten mee te maken hebben. Gelukkig is onze Cupping massage een effectieve oplossing voor het verminderen van de zichtbaarheid van cellulite. Door de verbeterde bloedcirculatie en lymfedrainage helpen de cups bij het afbreken van vetophopingen en het versterken van de huid, waardoor de huid er gladder en strakker uitziet.

Voordelen van Cupping massage

Cupping massage biedt vele voordelen voor zowel de geest als het lichaam. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 1. Pijnverlichting:
  Door de verbeterde doorbloeding en ontspanning van de spieren kan cupping massage helpen bij het verlichten van pijnlijke spanningen en pijnen, zoals rugpijn, nekpijn en hoofdpijn.

 2. Stressvermindering:
  De ontspannende werking van cupping massage kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning in het lichaam, waardoor u zich kalm en gebalanceerd voelt.

 3. Verbeterde Circulatie:
  De zuigkracht van de kopjes stimuleert de bloedsomloop, waardoor zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker naar de weefsels worden getransporteerd. Dit kan helpen bij het bevorderen van genezing en het verbeteren van de algehele gezondheid.

 4. Afvalstoffen:
  Cupping massage helpt het lichaam te ontgiften door gifstoffen en afvalstoffen naar de oppervlakte van de huid te trekken, waar ze gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Dit kan bijdragen aan een gezondere huid en een betere algehele gezondheid.

 5. Verbeterde energiebalans:
  Cupping massage wordt ook vaak gebruikt om de energiestroom in het lichaam te bevorderen en de balans van de meridianen te herstellen, wat kan leiden tot een gevoel van vitaliteit en welzijn.

Maak een afspraak voor Cupping massage

Neem contact met ons op om een afspraak te maken om de kracht van cupping massage zelf te ervaren.