Verantwoord en blijvend afslanken met Momentum®

De Momentum® afslankbehandeling is een veilige en effectieve manier van afslanken waarmee je er niet alleen slanker en stralender uit gaat ziet, maar waarmee je ook je gezondheid aanzienlijk bevordert. De Momentum® afslankbehandeling is geschikt voor mannen én vrouwen die serieus, snel en verantwoord willen afvallen. Tijdens de dieetfase van 24 dagen kun je gemiddeld 8 tot 12 procent aan lichaamsgewicht kwijtraken, met name op de plekken waar het telt, zoals heupen, billen, buik of dijen.

Werking

Het principe is als volgt: de Momentum® Carnitrin® vloeistof neem je in via de mond (druppeltjes onder de tong). Het Momentum® Carnitrin® spreekt je (vet)stofwisseling aan en de inactieve vetten in buik, dijen, billen en bovenbenen- en armen. In combinatie met een goed vol te houden dieet, verdwijnt het vet waar het écht overtollig is. Je krijgt bijvoorbeeld geen ‘ingevallen’ wangen.

Afslanken in fasen
Tijdens de dieetfase verminder je effectief en verantwoord je gewicht. Deze fase duurt slechts 24 dagen. In deze fase neem je 24 ampullen met de Momentum® Carnitrin® vloeistof in door middel van druppeltjes onder de tong. Het dieet is gebaseerd op laag calorische maaltijden, zonder inname van vet en een minimale inname van koolhydraten. Er is veel vrijheid om te varieren. Je ontvangt bij de afslankbehandeling een receptenboekje met voorbeelden van heerlijke recepten.
Na 24 dagen breekt de stabilisatiefase aan. Tijdens deze fase ga je je nieuwe lichaamsgewicht effectief stabiliseren. Je bouwt in de stabilisatiefase in drie weken een gezond eetpatroon op waardoor het jojo-effect achterwegen blijft. In deze fase zul je zonder ampullen en met een nieuw dieet een proteinetekort (eiwitten = vlees, vis, gevogelte) voorkomen en daarmee problemen zoals het vasthouden van vocht, gewichtstoename, enorme honger, vermoeidheid en geïrriteerdheid. Het dieet van de tweede fase wordt gekenmerkt door weinig koolhydraten en veel eiwitten. Je zult versteld staan hoe weinig eetlust je hebt en hoe snel je verzadigd raakt met minder voedsel. Tijdens deze fase zul je nog wat extra gewicht verliezen.
Na fase 1 en 2 ben je klaar voor je nieuwe leven als energiek, vrolijk en gezond mens. In deze fase, de levensfase, leer je een levensstijl aan met een gezond voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging. Het dieet van de derde fase is een voedingspatroon dat wordt gekenmerkt door een ruime inname van eiwitten, omega-3 vetten, twee keer per week vette vis en matig met koolhydraten en omega-6 vetten. Kortom, tijdens de Levensfase leer je een levensstijl aan waar je de rest van je leven profijt van hebt!
Voor wie geschikt?

Momentum® is geschikt voor mannen én vrouwen die veilig, kort en effectief willen afslanken en daarbij behoefte hebben aan advies en begeleiding van een gecertificeerde afslankconsulent. Tijdens het intakegesprek stelt de consulent je specifieke vragen over je gezondheid en meet deze enkele belangrijke lichaamsparameters, zoals vetmassa. Ook krijg je uitleg over de toediening van de Momentum® vloeistof en kun je alle mogelijke vragen stellen.

Veel mensen ervaren deskundige begeleiding bij het afslanken als zeer prettig. Afslanken vraagt namelijk om kennis, doorzettingsvermogen en motivatie. De wekelijkse begeleiding door een gecertificeerde consulent werkt motiverend en is een goede stok achter de deur.

Er zijn geen bewezen contra-indicaties. Bij specifieke vragen, raadpleeg uw arts.

Momentum ® bestaat uit
  • 24 ampullen met 2 ml Momentum® Carnitrin® vloeistof
  • 2 pipetjes waarmee je de Momentum® Carnitrin® vloeistof uit de ampullen gemakkelijk kunt innemen
  • 3 blisters met elk 15 capsules multivitaminen
  • therapiehandleiding
  • receptenboekje
  • dieetblad met de richtlijnen overzichtelijk op een rij (A4 formaat)
  • meetlint