Sunfit_Beauty_Care_Banner_Behandelingen

Aanmelden Microblading intake brow mapping

Vul onderstaande gegevens in dan bellen of mailen wij u voor een intake Microblading brow mapping.
Zie onderaan dit formulier voor meer informatie over brow mapping.

Gratis intake

Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op (soms sneller)
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Akkoord

Brow mapping, ook bekend als wenkbrauw mapping, is een techniek die wij gebruiken om de meest flatterende vorm voor uw wenkbrauwen te bepalen. Het omvat het meten van uw gezicht en daarbij markeren wij volgens specifieke richtlijnen waar de wenkbrauwen moeten beginnen en eindigen.
Onze brow mapping intake omvat de volgende stappen:

Bepalen van het startpunt:
De binnenste rand van de wenkbrauw wordt meestal uitgelijnd met de buitenste rand van de neus. Dit punt wordt gemarkeerd als het startpunt voor de wenkbrauw.

Het vinden van de boog:
De boog van de wenkbrauw wordt meestal bepaald door de buitenrand van de iris uit te lijnen met de buitenrand van de neus. Dit punt markeert waar het hoogste punt van de boog moet zijn.

Bepalen van het Eindpunt:
De buitenste rand van de wenkbrauw wordt meestal bepaald door de buitenrand van de neusvleugel uit te lijnen met de buitenhoek van het oog. Dit punt markeert waar de wenkbrauw moet eindigen.

Door deze punten te markeren, kan onze beauty professional vervolgens de wenkbrauwen vormen en verzorgen volgens uw gezichtskenmerken, waardoor een gebalanceerde en flatterende look ontstaat. Wenkbrauw mapping helpt ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen symmetrisch en proportioneel zijn, resulterend in goed gedefinieerde en esthetisch aantrekkelijke wenkbrauwen.

Microblading meer info