eDermastamp

Multi Gold Award Winning Skin Rejuvenation Treatments

Waar heb je last van
Je stoort je aan je rimpels. Je wilt minder rimpels maar je bent (nog) niet toe aan inspuitingen. Maar toch wil je er graag iets aan laten doen. Wij adviseren je de rimpel behandeling met de eDermastamp voor minder rimpels en minder (acne) littekens.
Sunfit is een van de eerste salons in Nederland die met de eDermastamp werkt.

Waar loop jij op dit moment het meeste tegen aan
Iedere dag als je in de spiegel kijkt zie je die rimpels zitten. Je wilt er iets aan laten doen maar je wilt niets laten inspuiten. Toch wil je dat je rimpels minder worden maar je wilt het op een natuurlijke manier. Je rimpels hoeven niet opgevuld te worden maar ze mogen wel minder diep worden.

Wat kan ik voor jou betekenen
Wij kunnen je helpen om je rimpels minder diep te maken waardoor jij een jongere uitstraling zult krijgen. Dit kan je allemaal bereiken met de eDermastamp rimpel behandeling en een juiste samenwerking tussen ons.

Wat is de eDermastamp
De eDermastamp is een apparaat dat gelijktijdig 6 naaldjes in de huid laat dringen met een continuiteit van 50 tot 150 prikken per seconde. Het is minder gevoelig dan de Dermaroller en de naaldjes gaan loodrecht de huid in. De eDermastamp is ontwikkeld door Dermaroller.

Wat doet de eDermastamp
Met de eDermastamp kunnen we heel precies rimpels en littekens plaatselijk behandelen, het zorgt ervoor dat rimpels en littekens minder diep zullen worden. De eDermastamp stimuleert het eigen regeneratieproces in de huid en zorgt ervoor dat er o.a. meer collageen wordt aangemaakt. De opperhuid wordt dikker, krijgt een betere structuur en daardoor krijg je minder rimpels.

Tijdens de eDermastamp behandeling wordt een serum gebruikt dat speciaal voor de eDermastamp is gemaakt. Het eDermastamp serum mag je officieel in een huid brengen omdat hiervoor andere eisen worden gesteld. Dit serum bevat o.a. de volgende werkstoffen hyaluronzuur, vitamine C, arginine, collageen, peptides, niacinamide (vit. B3), retinol (vit. A) en diverse andere vitamines.

Wat kan je allemaal behandelen met de eDermastamp
Naast het ervoor zorgen dat je minder rimpels krijgt kan je met de eDermastamp nog veel meer behandelen. Denk hierbij aan littekens, acne littekens, brandwonden en striae. Dit kan je ook allemaal minder diep en veel mooier maken.

Wat is het verschil tussen het serum voor de eDermastamp en andere serums
Voor de eDermastamp behandeling gebruiken we een serum dat speciaal is gemaakt om in een huid te mogen brengen. Het is gecertificeerd voor intradermale injecties en transdermale toediening met de eDermastamp. Voor stoffen die in een huid worden gebracht gelden andere regels dan voor cosmetische producten. Cosmetische producten zijn niet geschikt om een huid in te brengen met bijv. naalden, eDermastamp, Dermaroller enz. omdat zij ontstekingen, cysten of andere schade aan een huid kunnen brengen! Dermaroller gebruikt alleen serums die goedgekeurde werkstoffen bevatten en die in een huid gesluisd mogen worden. Het serum wat de Dermaroller gebruikt heeft een goedkeuringsregistratie als medisch hulpmiddel. Het betreft hier een medische klasse III oplossing, dat bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur, mineralen, vitamines en peptides. Het is gecertificeerd voor intradermale injecties en transdermale toediening door microneedling (Dermaroller) en steriel verpakt.

Wat is het voordeel van de eDermastamp ten opzichte van de Dermaroller
Het voordeel is dat we per gebied de lengte kunnen instellen voor wat dat gebied nodig heeft. Met de Dermaroller behandel je het gehele gezicht met dezelfde lengte. Daarnaast gaan de naaldjes loodrecht de huid in en kunnen we veel preciezer werken.

Is de eDermastamp behandeling pijnlijk
Je voelt wel wat, dit is natuurlijk per persoon verschillend en het ligt ook aan de lengte die je gebruikt. Het is wel minder gevoelig dan een Dermaroller behandeling. Je kan het natuurlijk wel verdoven en daarvoor heb je Emla creme nodig dat je op recept bij je huisarts kan halen.

Hoe vaak mag je een eDermastamp behandeling ondergaan
Je start altijd met een kuur van 3 behandelingen waarbij je eenmaal per 8 weken komt voor een behandeling. In deze tussentijd van 8 weken gaat de huid van binnen aan het werk. Na 6 maanden kijken we wat het uiteindelijke resultaat is geworden en of je misschien meer behandelingen nodig hebt. De aanmaak van collageen heeft tijd nodig en kan wel 4 maanden duren.

Wanneer mag je de eDermastamp behandeling niet ondergaan
Er zijn indicaties waarbij je de eDermastamp behandelingen niet kunt ondergaan. Denk hierbij aan actieve acne, koortslip, huidirritatie, infecties, wratten, huidkanker, huidziektes, zwangerschap, diabetes, bloedverdunners en vitamine A medicatie van de arts. Tijdens je intake-gesprek zullen wij dit samen met je bespreken.