BODYTER PREMIUM

  • Bodyter_female2
  • Bodyter_men
Ontdek het TriActif effect:

De Bodyter Premium is een authonome oplossing voor individuele lichaamsbehandelingen, door gebruik te maken van het TriActiv effect. Het TriActiv effect bestaat uit de gecombineerde applicatie van thermotherapie, electro-stimulatie en electroporatie, met als doel de beste resultaten te bereiken in een record tempo.

De Bodyter Premium maakt gebruik van deze drie technieken, afzonderlijk of gecombineerd, om te voorzien in figuur corrigerende behandelingen, hetgeen de meest gevraagde behandelingen in de markt betreft. De behandelingen betreffen met name; cellulite, huidverslapping, spierstimulatie en lokale vetophopingen.

De standaard programma’s:
  • Contourverbetering
  • Afslanken
  • Vermindering van cellulite
  • Verbetering van de huidteint
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Spierversteviging
  • Herstel van spieren
Electrotherapie

Electrotherapie wordt gebruikt voor electrostimulatie. Deze therapie kan worden gebruikt voor het zenuwsysteem, microstructuren of spieren, afhankelijk van welke stroomsoort er wordt gebruikt.

De Bodyter Premium maakt gebruik van Laag-Frequente en Medium-Frequente stroom, voor vetafbrekende behandelingen, huidverzachtende behandelingen en spierstimulatie, afhankelijk van het type stroom dat gebruikt wordt.

Electroporatie MESO-therapie zonder naalden

Electroporatie is een nieuwe techniek, ontwikkeld door SORISA, waarmee de actieve bestanddelen van cosmetica in de huidcellen worden ingesluisd. Met Electroporatie wordt het celmembraan van de huidcellen in de hoornlaag tijdelijk “poreus” gemaakt door middel van frequente stroom. Doordat kleine bestaande poriën in het celmembraan groter worden en er tevens tijdelijke nieuwe poriën in het celmembraan ontstaan, wordt het mogelijk om (grotere) moleculen van actieve werkstoffen in de huidcellen te laten penetreren. Iontoforese zorgt ervoor dat tijdens de Electroporatie de werkstoffen gemakkelijker in de cellen wordt opgenomen. Zodra de Electroporatie stopt sluit het celmembraan zich weer en kunnen de actieve bestanddelen van de aangebrachte cosmetica in de cellen hun werk doen.

Met Electroporatie is het mogelijk om zowel ioniseerbare als niet ioniseerbare werkstoffen en ook werkstoffen met grotere moleculen in te sluizen. Electroporatie wordt ook wel Mesotherapie zonder naalden genoemd.

Thermotherapie

Thermotherapie is een verzamelnaam voor behandelingsmethodes waarbij gebruik wordt gemaakt van warmte of ijs.

Warmte ontspant de spieren en kan de gewrichten soepel maken zodat ze beter kunnen bewegen. Er zijn verschillende soorten behandelingen met warmte. Een infrarood behandeling met infrarode straling die licht en warmte verspreidt via een lamp of infrarood sauna, een gewone sauna, warmtepakkingen of hydrotherapie (oefentherapie in warm water) zijn hier voorbeelden van.

Warmtetherapie kan gebruikt worden bij lage rugklachten, spierpijn, gewrichtsontstekingen, zweepslag, ischias en reumatische aandoeningen. Een ijspakking kan worden gebruikt bij verstuikingen en kneuzingen.

Time Alert

Het innovatieve ‘Time Alert’ systeem garandeert u een effectief Time-management tijdens de behandelingen, door de schoonheidsspecialist op afstand continue op de hoogte te houden van de vorderingen van de behandeling.