Algemene voorwaarden

Aankoop-overeenkomst

Zorgvuldig lezen a.u.b.

Voor deze website gelden de onderstaande ALGEMENE VOORWAARDEN. Door gebruik te maken van deze website of door producten te kopen via sunfitbeautycare.nl geef je aan dat je met deze algemene voorwaarden akkoord gaat. sunfitbeautycare.nl behoudt zich het recht voor deze website en deze algemene voorwaarden te allen tijde en zonder aankondiging vooraf te wijzigen. sunfitbeautycare.nl is de serviceprovider; hierna ook te noemen “SUNFIT BEAUTY CARE ”, “sunfitbeautycare.nl”, “ons” en “wij”. De klant is de persoon of organisatie die aankopen doet of diensten verlangt van SUNFIT BEAUTY CARE; hierna ook te noemen “jij”.

Bestellingen plaatsen

Alle geplaatste bestellingen moeten door sunfitbeautycare.nl worden bevestigd en geaccepteerd.

Sunfitbeautycare.nl behoudt zich het recht voor de prijzen van bestelde producten te wijzigen. In het geval van een prijsverhoging mag de bestelling worden geannuleerd door binnen 7 dagen na de prijsverhoging contact op te nemen met SUNFIT BEAUTY CARE.

Als je een bestelling wilt annuleren moet je dat zo snel mogelijk doen. Als de klant pas annuleert nadat de bestelling is verzonden is de klant de verpakkings- en verzendingskosten verschuldigd alsmede de kosten voor het terugsturen van de bestelling.

Bestellingen annuleren kan uitsluitend via het volgende e-mailadres: info@ sunfitbeautycare.nl

Betalen

Online-bestellingen kunnen alleen met creditcards (ALLEEN Visa/Master card) of via internetbankieren worden betaald. Het eigendom van de producten gaat pas van SUNFIT BEAUTY CARE naar de klant over zodra het volledige bedrag bij sunfitbeautycare.nl is binnengekomen. Alle op de website getoonde artikel zijn inclusief btw.

Verzendingen

Als een verzending wordt geweigerd of niet opgehaald is de klant de vrachtkosten verschuldigd. SUNFIT BEAUTY CARE stelt alles in werking om bestellingen op tijd te leveren, maar is niet aansprakelijk voor vertragingen of voor het zoekraken van producten. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een bestelling nummer dat je kunt gebruiken om informatie over je bestelling op te vragen.

Ruilen en geld terugkrijgen

In het geval van prijsdalingen heeft de klant geen recht op terugbetaling van het prijsverschil. Wees zorgvuldig bij het plaatsen van bestellingen.

Er wordt alleen geld teruggegeven als je het product binnen 8 dagen na ontvangst naar ons terugstuurt. Alleen producten in originele staat en in de originele verpakking komen voor vergoeding in aanmerking. Deze vergoedingsregeling geldt als je van gedachten bent veranderd of als blijkt dat de kennis om het product te gebruiken ontbreekt. De klant is verantwoordelijk voor de verzendings- en verpakkingskosten van de geretourneerde goederen.

Als je onjuiste of beschadigde producten hebt ontvangen of als er producten ontbreken, moet SUNFIT BEAUTY CARE innen 24 uur na de bezorging op de hoogte worden gesteld. Dit kun je doen door een bericht te sturen naar het volgende e-mailadres: info@ sunfitbeautycare.nl of een brief te sturen naar: SUNFIT BEAUTY CARE – Elandsgracht 101 – 1016 TS – Amsterdam – Nederland.

Mocht je (een) product(en) hebben ontvangen dat (die) je niet had besteld, laat de verzegelde verpakking dan intact. Een ongewenst product dat toch gebruikt wordt, wordt beschouwd als een product dat door de klant is geaccepteerd. Het aangebroken product kan niet meer worden teruggezonden of geruild.

SUNFIT BEAUTY CARE blijft eigenaar van per vergissing verzonden goederen.

Garantie

SUNFIT BEAUTY CARE garandeert dat door haar geleverde producten geen defecten bevatten. Deze garantie is niet overdraagbaar. · Goederen waar garantie op zit worden vervangen of gerepareerd door de fabrikant. Onder geen enkele omstandigheid is er sprake van recht op restitutie. – – De garantie geldt alleen voor (een) product(en) verkocht door SUNFIT BEAUTY CARE.

Aan een groot percentage teruggezonden goederen mankeert niets. Mocht SUNFIT BEAUTY CARE tot de conclusie komen dat een teruggestuurd product niets mankeert, dan zijn alle verzendkosten voor rekening van de klant. We zullen de klant voor zover mogelijk altijd om toestemming vragen om deze kosten via zijn of haar creditcard af te schrijven. Wanneer dit niet lukt, worden de goederen met TNT onder rembours teruggezonden. SUNFIT BEAUTY CARE behoudt zich ook het recht voor arbeidskosten in rekening te brengen voor het onderzoeken van de goederen waaraan geen defect werd ontdekt.

Alle garanties vervallen als het teruggestuurde product onjuist behandeld, onjuist geïnstalleerd, verkeerd gebruikt of door de gebruiker beschadigd is of als er iets aan het product veranderd is.

Stuur altijd een kopie mee van de originele factuur of doe ons het originele bestelling nummer op een andere manier toekomen. Stuur altijd een gedetailleerde beschrijving mee van wat er niet zou kloppen aan het teruggezonden artikel.

De klant is de verzendings- en verzekeringskosten van het terugsturen van de onder de garantie vallende artikelen naar SUNFIT BEAUTY CARE verschuldigd. SUNFIT BEAUTY CARE is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar SUNFIT BEAUTY CARE zoekraken.